- Agenda 99. klubu – po úvodním posezení ve vinárně jsme zahájili ve vinotéce za účasti 15 členů a 10 hostů, včetně šéfkuchaře Martina Chlady.
- Klubová diskuse probíhala současně s ochutnávkou 12 vín. Polovina vzorků byla vybrána z 2. kola Zlaté pečeti 2014 – vína, která představili 3.2.2015 vinaři (Hřiba-Robek, Sedlák, Štěpánek, Vajbar, Válka, Znovín.
- Druhá část vzorků byla z právě proběhlé 28. ochutnávky (26.2.2015) a doprovázela diskusi o této akci. Nový model ochutnávky se všem účastníkům velice líbil, zejména spojení výborného degustačního menu s nominovanými víny 4 vinařství – Carkov, Mádl, PPS AGRO a Skoupil. Prospělo i předsazení společné večeře před vlastní ochutnávku.
- Příprava jubilejného 100. klubového setkání dne 7.4.2015 – jelikož se blíží kulaté výročí našeho klubu, bylo všemi přítomnými požadováno důstojné oslavení. Shoda panovala v přípravě velikonočního menu šéfkuchařem Martinem Chladou, který s tím souhlasil.
- Sobotní degustační menu s nominovanými víny – zajímavá diskuse se týkala pořádání pravidelného sobotního setkání (jednou měsíčně). Ta by umožnila ochutnat degustační menu připravené vybranými šéfkuchaři i těm, kteří nemají možnost se dostavit na úterní nebo čtvrteční akce. Akce by byla otevřená i pro hosty vinárny s přednostní rezervací členů klubu.
- Společná večeře – po skončení diskuse a ochutnávky vín byla nabídnuta volba mezi degustačním menu vinárny nebo 28. ochutnávky. Volné povídání pokračovalo v hlavní lodi vinárny.
- Návštěvnost www stránek: stav počitadla – 81 080 / 680 návštěv za měsíc